background

Office 365 Mail Backup Services Backup af virksomhedens Cloud-data til ekstern lokation.

Office 365 Mail Backup

25,- All Inclusive DKK pr. md. pr. bruger.
Gratis oprettelse og opsætning


 • Daglig backup af Office 365 Mails
 • Daglig backup af Office 365 Kontakter
 • Daglig backup af Office 365 Kalendre
 • Inkl. fri backup-plads
 • Inkl. ubegrænset retention af data
 • Cloud-baseret - ingen klienter
 • Monitoreret 24/7 af Cloudportal
Office 365 Mail Backup Services kræver at alle medarbejdere og fællespostkasser får tilknyttet en backup services. Man kan dermed ikke frasige backup af enkelte postkasser.
Køb nu Bliv ringet op
 • Backup af e-mails
 • Backup af Kontakter
 • Backup af Kalendre
 • Cloud-baseret Backup
 • Dansk support & live chat
 • Backup til Azure Datacenter
 • Officiel Microsoft Partner
 • Microsoft Certificeret
Live Chat Spørgsmål til Office 365 og vores Backup Services

Ring til os nu på telefon 81 280 290

Et ekstra lag sikkerhed

Office 365 Backup Services fra Cloudportal er en tjeneste der giver et ekstra lag af datasikkerhed for jeres virksomhed. Mange virksomheder flytter data ud i skyen, men glemmer ofte at tænke sikkerhed ind i denne migreringsprocess. Med vores Office 365 Backup Services kan vi på API-niveau som Microsoft Partner, lave en ekstern backup af vigtige virksomhedsdata til et krypteret Azure Datacenter, så jeres data er sikret imod nedbrud, hackere og bruger-fejl.

Fremtidens backup og storage cloud teknologi, i dag

Har Office 365 ikke backup?

Office 365 har ikke backup, men en mulighed for at gendanne slettede data via "Skraldespanden". Dette er dog ingen sikkerhed for dine data. Vi laver en rigtig backup af dine data, hver nat - og gemmer alle data og ændringer heraf ligeså længe som i er kunde hos os.

I 2018 gik over halvdelen af alle ransomware-angreb efter medarbejderdata, kundedata og økonomiske data. Beskyt dine data med Office 365 Backup Services til kun 25 kr. pr. md.

Ubegrænsetn backup retention af Office 365 data med Office 365 Backup Services
Få ubegrænset retention af data med Cloudportal Office 365 Backup Services
Lad os hjælpe med datasikkerhed af jeres Office 365 data

Lad os stå for alt!

Vores Office 365 backup løsning kræver ikke klienter på de lokale maskiner - vi har som Microsoft Partner udviklet en ægte Cloud-løsning, som på API-niveau laver sikker backup af jeres virksomheds e-mails, kontakter og kalendre i Office 365.

Vi monitorerer og sikrer at løsningen kører og laver komplet backup hver nat, ydermere kan vi fremsende en status-rapport der opsummerer backup-processen. Vi gemmer alle data og ændringer i ubegrænset tid, så i altid kan komme tilbage til data.

Alle data opbevares krypteret og sikret i Microsoft Azure datacenter for optimal sikkerhed af jeres følsomme og vitale data.

Din virksomhed har ikke råd til at være ubeskyttet

Med over 4.000 angreb dagligt er det kun et spørgsmål om tid, før din virksomhed står for skud. Skulle uheldet været ude, kan vi gendanne jeres data igen fra vores backup. Stop med bekymringer om datasikkerhed, og lad os varetage denne opgave.

Ubegrænset cloud webhotel

Lad os snakke - helt uforpligtende!

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en komplet backup løsning til jeres virksomhed? Tryk her:


Lad os ringe til dig

Konfigurer selv i vores Cloud
Kontakt os for pris på Dropbox Backup Cloud

Ofte stillede spørgsmål

Koster det noget at oprette en konto?

Det er gratis og uforpligtende at oprette en konto på Cloudportal. Først når du tilføjer et produkt og bekræfter købet, koster det noget. Du vil altid se priser og skal bekræfte inden du køber noget.

Kan jeg betale med EAN? faktura? eller kreditkort?

Vi understøtter Dankort, VISA og Mastercard. Hvis du har et EAN-nummer kan vi også understøtte elektronisk fakturering og naturligvis kan virksomheder uden kreditkort, modtage fakturaer.

Er mine data i sikre hænder hos jer?

Vi har leveret IT-løsninger siden 1999. Vi har en track-record og et konstant fokus på både datasikkerhed og alle andre aspekter for sikkerhed i vores miljø. Med daglig backup, top-of-the-line firewalls og sikkerhedsfaciliteter, er dine data sikret - 24/7.

Har I en oppetidsgaranti?

Ja, vi har en 99.9% oppetids-garanti. Vores data center har 3 x 10 Gbit fiber-forbindelser; 2 x 10 gbit fra TDC + 1 x 10 gbit fra Telia. Fordi TDC og Telia har forskellige fiber-ringe, er hele routen ud mod kunden redundant. Alt er naturligvis overvåget 24/7.

Support åbningstider?

Vores support har åbent på telefon, e-mail og livechat hverdage ml. 08 og 16. Der er mulighed for at købe udvidet adgang. Vi har naturligvis 24/7 vagt-telefon såfremt der er tekniske problemer med løsningen.

Virker Backup Services på vores computere?

Vores Office 365 Backup Services kræver ikke adgang til jeres computere. Vores løsning er bygget over vores adgang som Microsoft Partner, igennem Office 365s Cloud-infrastruktur, vi arbejder direkte på Office 365s servere.

Kan jeg få hjælp med produkterne?

Ja, hos os har du adgang til vores danske support både via ticket-system i dit kundecenter, live-chat og på telefonen. Vi tilbyder også Fjernsupport, så hvis vi ikke kan løse problemet over telefon eller chat, kan du dele din skærm med os, og vi kan hjælpe dig, som sad vi ved siden af dig.