Vi leverer fremtidens cloud, i dag!

I samarbejde med Microsoft, Amazon og Google leverer vi Cloud-løsninger globalt i mere end 50 datacentre inkl. Danmark. Alt er monitoreret, sikret og supporteret på dansk af CloudPortal A/S

Spørgsmål? Skriv til os eller ring på telefon 81 280 290
Image

Bygget på verdens bedste teknologi.

Som Microsoft- og Google Partner har vi adgang til verdens bedste infrastruktur og teknologi.
Det giver nogle helt unikke, skalerbare og stabile produkter til priser ingen kan matche.

Læs mere om vores Cloud Datacenters

Danmarks nok bedste support.

Vi kombinerer Cloud med vores ServicePoint kontrolpanel og vores Pro Support-aftale. Det betyder fremtidens produkter med dansk support og Cloud-specialister som kan bygge, opsætte, skalere og supportere alle Jeres Cloud-løsninger fra kun 25 DKK.

Læs mere om vores Support-aftale ServicePoint Pro

Siden 1998

Vi slog dørene op i 1998 og har i mere end 20 år leveret IT-løsninger til danske virksomheder. Vi har siden 2011 haft et skarpt fokus på Cloud og i 2013 slukkede vi vores sidste server i vores eget driftscenter placeret i Aarhus og har nu flyttet alt ud i skyen.

Fremtidens produkter

Igennem de seneste år har vi udvidet vores produktportefølge med nye spændende produkter. Vi er blevet Danmarks første Dropbox partner, vi har bygget en Enterprise chat-platform over open-source projektet Rocket.Chat og vi har implementeret Cloud-backup løsninger til Danmarks nok billigste pris, kun 60 øre pr. gb. Vi har konstant fingeren på pulsen, og det sikre vores kunder den nyeste teknologi til de billigste priser.

  • Image
  • ImageImage
Image
background

Cloudportal A/S

Telefon: 81 280 290
Åbogade 15, 8200 Aarhus N

Skriv til e-mail ONLINE