background

Cloud Partner-program

Vil du gerne have Cloud i din produktportefølge? Vi kan hjælpe! Udvid din forretning med Cloud og lad vores speciallister løfte de tekniske udfordringer, så du kan koncentere dig om at sælge!

Læs om aktuelle cases
Konsulenter

Case 1: C5/NAV Konsulenter

Regnskabet er på vej i skyen

Regnskabssystemer flytter til Clouden, og mange konsulenthuse står overfor nye udfordringer, de måske ikke er gearet til. Vores partnerprogram giver dig adgang til hele vores platform - vi står for alt de tekniske inkl. teknisk support - og du kan fokusere på at sælge og supportere fremtidens Cloud-regnskabssystemer til dine kunder.

Vi oplever at vores C5 og NAV-partnere har stor success hos deres kunder, ved at tilbyde vores Cloud-løsninger med fuld service af vores support-team. Lad din forretning følge med ind i de nye Cloud-tider.

Webbureauer

Case 2: Webbureauer

Fokuser på design og udvikler, lad os stå for server-driften

Hjemmesider, webshops og Content Management Systemer i clouden sikrer høje oppetider og skalerbare driftsmuligheder. Vi samarbejder med flere webbureauer som er gode til at bygge hjemmesider, webshops og CMS-løsninger men lader os stå for server-drift på både Linux og Windows.

Vi har erfaringer i hosting af de mest gængse platforme med teknologier som PHP og .NET samt database-teknologier som MySQL og Microsoft SQL.

IT-konsulenter

Case 3: IT-konsulenter

Du er god til onsite, vi er gode til Cloud

Onsite IT-konsulenter og IT-huse bliver mødt af nye Cloud-krav fra kunderne. Vi kan hjælpe. Udvid dit produktsortiment med alle vores Cloud-produkter og byd dine kunder velkommen til fremtiden. Vi står for alt det tekniske, og du kan nu både understøtte kunden med onsite support, evt. hardware og en hel palette af cloud-løsninger.

Dette sikrer at du kan være total-leverandør overfor hele kundens IT-behov og med vores produkter er du sikret at dække kundernes behov og ønsker - både i dag og i morgen. 

ServicePoint Pro Portal med Partner-panel

Partner portal

Få adgang til dine kunder og deres løsninger fra din egen partner-portal.


Som partner får du adgang til vores partner-panel. Herfra kan du oprette og nedlægge kunder samt løsninger. Kunderne kontakter dig (eller os, hvis dette ønskes) og du står får oprettelse og nedlæggelse af brugere, løsninger og kunder - på den måde beholder du kontakten med din kunde.

Office 365

Office 365 med e-læring

Sælg Office 365 og tilbyd dine kunder e-læring sammen med Office-pakken

Som partner kan du sælge Office 365 med nogle unikke markedsfordele. Hvis kunder vælger dig fremfor andre får de gratis e-læring samt en dansk portal hvorfra løsningen kan administreres.

Vil du høre mere?

Vi er overbevist om at vi kan hjælpe din virksomhed og dine kunder op i Clouden. Uanset om du er et 1-persons konsulenthus eller en større partner med 100+ ansatte, har vi en løsning der giver dig hele paletten af Cloud-produkter understøttet af vores support-team.

Lad os tage et møde, enten online eller hos os i Aarhus og hør hvordan vi kan udvide din produktportefølge med fremtidens Cloud-løsninger.

Ring til os på

81 280 290

Adresse

Cloudportal A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N

Spørgsmål til vores Partner Program?

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 81 280 290 eller skriv til os ved at oprette en ny ticket herunder:

Skriv til kundeservice Du kan også live-chatte eller fange os på 81 280 290
Avatar for Kundeservice