background

Fuld beskyttelse 24/7 Vi overvåger alle maskiner og reagerer proaktivt.

Arbejdsstationer

29,- All Inclusive DKK/md. / computer. All Inclusive

 • Proaktiv overvågning 24/7
 • Altid opdateret, døgnet rundt
 • Kontrolpanel til brugerstyring
 • Beskytter både PC og Mac
 • Prisvindende AV-software

Servere

29,- All Inclusive DKK/md. / server. All Inclusive

 • Microsoft Windows Server
 • Understøtter Remote Desktop
Køb nu Bliv ringet op
 • Proaktiv overvågning
 • Dansk kontrolpanel
 • Altid opdateret 24/7
 • Windows PC & Mac
 • Dansk support & live chat
 • Prisvindende AV-software
 • Nyeste teknologi
 • Microsoft Certificeret
Live Chat Spørgsmål til vores Antivirus Services?

Ring til os nu på telefon 81 280 290

Proaktiv overvågning

Antivirus Services fra Cloudportal er en tjeneste der betyder at vi står for antivirus-sikkerheden på virksomhedens- og medarbejdernes arbejdsstationer og servere. Vi installerer og vi beskytter 24/7 mod vira og anden skadelig software, der kan ødelægge jeres computer, stjæle jeres data og kompromitere jeres netværk.

Fremtidens antivirus teknologi, i dag

Prisvindende AV-software

Cloudportal har teamet op med førende antivirus producenter for, at levere et produkt der sikrer jer den bedste beskyttelse og samtidig bruger færre systemressourcer end de fleste konkurrerende produkter. Det betyder at du får en beskyttet og ren computer, uden at du vil opleve længere svartider.

I 2018 gik over halvdelen af alle ransomware-angreb efter medarbejderdata, kundedata og økonomiske data. Beskyt hele dit netværk, inkl. mails og servere, med Antivirus Services til 29 kr.

100% certified protection against 0‑day threats
100% certified protection against 0‑day threats.
Winner of 5 Advanced+ awards for lowest impact on PC performance.
OAntivirus Services vil beskytte din Windows PC og Mac imod alle de seneste og værste trusler

Lad os stå for alt!

Antivirus Services vil beskytte din Windows PC og Mac imod alle de seneste og værste trusler, stoppe vira og beskytte imod at andet ondsindet software kan ødelægge virksomhedens vigtige programmer, filer og data.

Antivirus Services opdateres automatisk, ofte flere gange om dagen, for at holde jeres beskyttelse helt opdateret. Disse hyppige opdateringer betyder at I konstant er beskyttet mod de nyeste trusler og vira. Vi står for alle opdateringer og daglig vedligeholdelse, så I skal ikke tænke på noget.

Antivirus Services er jeres sikkerhed for at jeres data, computere og netværk ikke bliver ødelagt af virus.

Din virksomhed har ikke råd til at være ubeskyttet

Med over 4.000 angreb dagligt er det kun et spørgsmål om tid, før din virksomhed står for skud. Slå igen med det bedste forsvar – Vores Antivirus Services tilbyder suveræn beskyttelse med 100% malwaredetektering.

Ubegrænset cloud webhotel
Office 365

Let på ressourcerne, hård mod truslerne.

Den bedste antivirus bør arbejde lige så hårdt som dig. Vores Antivirus Services analyserer lynhurtigt ukendte filer i clouden og hæmmer hverken dine medarbejdere eller din virksomhed.

Blokerer skadelige websteder, før de åbnes.

Alt, hvad der tilgås online, sørger vi for er sikkert. Vores Antivirus Services kontrollerer automatisk webadresser og certifikater for at sikre, at de er sikre, før der etableres en netværksforbindelse. Det gør vi for at sikre, at skadelige filer fra Internettet aldrig når din harddisk.

Ubegrænset cloud webhotel
Office 365

Opdateringer til din software – automatisk

Bruger du meget tid på at sikre dig, at alle programmer er opdateret? Sørg for, at programmer ikke bliver sårbarheder, ved at lade os opdatere dine programmer automatisk – før det overhovedet når at blive en risiko.

Lad os snakke - helt uforpligtende!

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en komplet antivirus løsning til jeres virksomhed? Tryk her:


Lad os ringe til dig

Konfigurer selv i vores Cloud
Image

Ofte stillede spørgsmål

Koster det noget at oprette en konto?

Det er gratis og uforpligtende at oprette en konto på Cloudportal. Først når du tilføjer et produkt og bekræfter købet, koster det noget. Du vil altid se priser og skal bekræfte inden du køber noget.

Kan jeg betale med EAN? faktura? eller kreditkort?

Vi understøtter Dankort, VISA og Mastercard. Hvis du har et EAN-nummer kan vi også understøtte elektronisk fakturering og naturligvis kan virksomheder uden kreditkort, modtage fakturaer.

Er mine data i sikre hænder hos jer?

Vi har leveret IT-løsninger siden 1999. Vi har en track-record og et konstant fokus på både datasikkerhed og alle andre aspekter for sikkerhed i vores miljø. Med daglig backup, top-of-the-line firewalls og sikkerhedsfaciliteter, er dine data sikret - 24/7.

Har I en oppetidsgaranti?

Ja, vi har en 99.9% oppetids-garanti. Vores data center har 3 x 10 Gbit fiber-forbindelser; 2 x 10 gbit fra TDC + 1 x 10 gbit fra Telia. Fordi TDC og Telia har forskellige fiber-ringe, er hele routen ud mod kunden redundant. Alt er naturligvis overvåget 24/7.

Support åbningstider?

Vores support har åbent på telefon, e-mail og livechat hverdage ml. 08 og 16. Der er mulighed for at købe udvidet adgang. Vi har naturligvis 24/7 vagt-telefon såfremt der er tekniske problemer med løsningen.

Har I adgang til min data?

Med vores anti-virus produkt har vi ikke- og får aldrig adgang til data. Vores løsninger laver signatur-check af filer, e-mails og andre data - men sender ALDRIG data ud på Internettet. Vi kan ikke, og har ikke muligheden for at se data.

Virker AV på vores computere?

Vores Antivirus virker på Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 og Windows 7 (Service Pack 1). MacOS 10.9 og nyere. Windows Server 2008 R2 64-bit og nyere. Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 og nyere.

Kan jeg få hjælp med produkterne?

Ja, hos os har du adgang til vores danske support både via ticket-system i dit kundecenter, live-chat og på telefonen. Vi tilbyder også Fjernsupport, så hvis vi ikke kan løse problemet over telefon eller chat, kan du dele din skærm med os, og vi kan hjælpe dig, som sad vi ved siden af dig.